Gå till sidans texten
Nordiska och baltiska riksdagsledamöter träffade europaparlamentariker i Bryssel
22.1.2015
Nordiska rådets och Baltiska rådets medlemmar träffade nordiska och baltiska europaparlamentariker för att diskutera EU:s östra partnerskap och den nuvarande situationen i Ryssland, Ukraina och Vitryssland den 22 januari i Bryssel. Läs mer »
Utrikesutskottets möte som webbsändning
22.1.2015
Riksdagens utrikesutskott hörde sakkunniga om informationskrigföring torsdagen den 22 januari. Webbsändningen från mötet kan ses på riksdagens webbplats. Läs mer »
Photo: OSCE Parlamentary Assembly
Kanerva besökte gränsen mellan Turkiet och Syrien
22.1.2015
Ordförande för Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa OSSE:s parlamentariska församling, riksdagsledamot Ilkka Kanerva (saml) besökte gränsen mellan Turkiet och Syrien den 20-22 januari. Läs mer »
Lagen om vittnesskyddsprogram godkänd
21.1.2015
Riksdagen har antagit lagen om vittnesskyddsprogram. Den nya lagen föreskriver om skydd av vittnen och andra personer vars liv och hälsa är hotade. Lagen tillämpas endast om åtgärder som föreskrivs någon annanstans i lagstiftningen inte är tillräckliga Läs mer »
Sannfinländarna interpellerar om eurokrisen
20.1.2015
Sannfinländarnas riksdagsgrupp lämnade in en interpellation om skötseln av eurokrisen och om Greklands situation tisdagen den 20 januari. Interpellationens första undertecknare är riksdagsledamot Timo Soini (sannf). Läs mer »
Senaste
Veckoprogram
Nästa plenum 
tisdagen den 27 januari kl. 14.00. Remissdebatt om propositioner.
Läs mer »
Infocentrums program
Utskottens webbsändningar
Välkommen till riksdagen
Fristående ämbetsverk